Meidän Kangasala -valokuvaprojekti on ammattikuvaaja Tiia Ennalan uteliaan tutkiskeleva dokumentaarinen valokuvanäyttely ja juttusarja, joka seuraa erilaisten kangasalalaisten ihmisten elämää ja arkea. Paikkakuntana loistaa kehittyvä, rakastettava, monipuolinen ja paljon antava Kangasala, jonka vetovoima pitää otteessaan; Kangasalle halutaan monista syistä ja tänne myös jäädään. Mutta miksi? Ja keitä me olemme, me Kangasalan ihmiset? Ota selvää ja uppoudu uteliain mielin elämänmakuisten valokuvien ja tarinoiden äärelle! 
“Erilaisten ihmisten arki, tarinat ja elämä on tallentamisen arvoista ja merkityksellistä. Arkemme ansaitsee tulla nähdyksi ja tarinamme kerrotuksi. Myös kaupunkimme ansaitsee tulla taltioiduksi sellaisena kuin se on, kauniina ja täynnä elämää. Kangasala on poikkeuksellinen, siihen rakastutaan syvemmin ja joka päivä uudelleen. Kangasalan ihmiset tekevät paikasta kodin. Tämä projektini on ollut suuri haaveeni jo pitkään."
"Kiitos unelmani mahdollistamisesta Björkqvist-rahastolle ja Finnfotolle, jonka apurahojen avulla projekti oli mahdollista toteuttaa. Lämmin kiitos projektiin osallistuneille Kangasalan upeille ja tärkeille ihmisille, jotka teette omalta osaltanne Kangasalaa paikaksi, missä on hyvä olla, elää ja vierailla."
Rakkaudesta Kangasalaan, valokuvaajanne Tiia Ennala

Back to Top